LOV maak  je mee
moetjemeemaken
logo
Terug

Moet er nog Gin Fish zijn?


Verslag van een avondje uit.


Zoals steeds was de organisatie van een onberispelijke kwaliteit, waarvoor dank.  


Start te Lubbeek waar het ontvangst comité zich niet had laten afschrikken door het mindere  weer , huisjes genoeg voor in te schuilen maar een geluk bij een ongeluk bleven we gespaard van regen want schuilen in huisjes ter grote van een duim groot had niet goed gekomen.  Waar de heren het hadden gehaald geen idee tenzij het een uit de hand gelopen droom was van de organisatie, een gin fish met rode kool ik denk dat het uniek drankje was en zal blijven, in elk geval na dit begin kon het al niet meer stuk; en weg waren wij.

moet er nog Gin Fish zijn?

Langs rustige wegen belanden we uit eindelijk in Meensel –Kiezegem geboorte plaats van de grootse wielrenner en gekend van zijn vele boomgaarden had lag dus voor de hand dat we hier een rondleidingen gingen kregen.
 Het enthousiasme van de vrouw des huize was aanstekelijke,  en ik had de indruk dat ze nog lang niet uitverteld was maar LOV kennend verslapt de aandacht zienderogen na een tijdje en misschien waren de bloemetjes en de bijtjes er wel teveel aan.  


De drankjes die we hier konden proeven deden naar meer smaken, perenadvocaat en de nodige jenevertjes lieten de tongen wat losser komen en al vlug deed de vrouw des huize goede zaken met de verkoop er van, we moesten afronden voor het vervolg van de avond.

Langs bergen en dalen vertrokken we het vervolg van onze rit,die ons uiteindelijk in Kerkom deed belanden voor onze laatavond maaltijd, gewoon videeke wat moet een mens nog meer hebben echte simpele boerenkost.


Zoals wel meer gebeurt in de organisatie van de nachtrally kon dit natuurlijk niet de laatste stop zijn, want wat deed dat jacht geweer op de rallyplaat daar moest natuurlijk ook nog een betekenis aan gegeven worden.


Wat ons deed belanden in Bunsbeek voor de laatste pint van de avond, het clublokaal van de plaatselijke jachtvrienden en dat was weer is iets anders dan een gewoon café.


Heren,  bedankt voor de organisatie en tot volgend jaar, we kijken er al naar uit.

 

Gert Keyen