LOV maak je mee

 

 

 

Terug Foto's Technika Archief


 

nachtrit 2009

Moeras, exclusieve oldtimerbekleder en een LOV zalm of konijn... wat kan een mens meer wensen?

Eerst en vooral de nachtrit was zeeeeeeeeer tof ! Aalhoewel mijn vriendinneke het wel soms een  "nacht-race" vond ........en kompleet niet begreep waarom we zo moesten scheuren en ons haasten tussen de verschillende items.... Maar ik vertelde haar dat tussen velden geen flitspalen  of stoplichten staan .....dus dat het mannelijk "haantjes-gedrag" hier  niet meer  af te remmen is ;............. (ik citeer mijn dochters..)

De exclusieve drink in 't moeras was ongewoon en een knap gevonden plekje. Waar blijft ge het halen en toch altijd in de buurt ......en bij die vierkantshoeve in willebringen (www.lakewell.com) viel mijn mond open van "waaaaaaw" .... dit was "top top top" voor een autoliefhebber! Een oldtimer interieurbekleder zooo dicht bij huis, wie had dat ooit kunnen vermoeden?

Ook positief vond ik het afstappen van het bolleke pijl route ding en nu met korte uitlegjes van afgeschenen  70 per uur bord, kapelleke enz, das nog steeds genoeg kans op misrije en dat moet beperkt blijven.. Evenees een smakelijk zalmke op 't eind... dankjewel Gert voor de héérlijke maaltijd!

stef DW

 
 
 
 
 
 

 
  LOV 2009